Pasta z wędzonej makreli

  • wyświetlono: 330 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Idealna na śniadanie lub kolację.

Cafe Babilon
  • 6 porcje
  • 15min
  • Średni

Składniki

1 sztuka (25-30 dkg) wędzonej ryby
2 jajka
1 spory ogórek kiszony
1 cebula
2-3 łyżki majonezu delikatnego
1 łyżeczka musztardy (do smaku)
szczypiorek do posypania
sól

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta z wędzonej makreli

  • 1. Rybę obierz ze skóry i ości. Rybę zmiksuj w malakserze.
    Cebulę obierz i pokrój w bardzo drobną kostkę, oprósz solą i odstaw na kilka minut.
    Ogórki pokrój w drobną kostkę, odsącz z nadmiaru wody.
    Jajka ugotuj na twardo i pokrój w drobną kostkę.
    Wymieszaj wszystkie składniki.
    Przed podaniem posyp szczypiorkiem.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

makrelapasta do chleba

Komentarze

Podobne przepisy

pasta z makreli

Dodane przez: smak i uczucie

Pasta z wędzonej makreli

idealna pasta do chleba

Pasta z wędzonej makreli

Dodane przez: CookINPolish.com

Pasta z wędzonej makreli

Taką pastę z wędzonej makreli robiła...

image-0780pjw

Dodane przez: izaa_a

pasta z wędzoną makrelą

szybka i smaczna

Pasta z wędzoną makrelą

Dodane przez: bogusia82

Pasta z wędzoną makrelą

Pastę z wędzonej makreli najczęściej...

Pasta z makreli wędzonej

Dodane przez: benka

Pasta z wędzonej makreli

Szybko się ją robi i szybko znika...

Domowa pasta z wędzonej makreli

Dodane przez: Kuchnia Marty

Domowa pasta z wędzonej makreli

Domowa pasta z wędzonej makreli...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE