Pasta z wędzonego twarogu i koperku

5 (5 ocen)

  • 15 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Wyśmienita, bardzo aromatyczna i smaczna pasta do pieczywa. Przygotowana tylko z trzech składników.

  • 15 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 275 g wędzonego twarogu
    3-4 łyżki jogurtu naturalnego
    3 łyżki posiekanego koperku
Wystaw ocenę:

5 (5 ocen)

Zobacz również:

Twarożek Pasta warzywna

Pasta z wędzonego twarogu i koperku - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Twaróg rozkruszamy widelcem, dodajemy jogurt naturalny i ucieramy na gładką pastę. Dodajemy koperek i dokładnie mieszamy. Nie solimy - twaróg wędzony jest słony. Pastę podajemy jako dodatek do pieczywa, doskonale smakuje z plastrem świeżego ogórka.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jogurt naturalny Twaróg Koperek

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie Drugie śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować