Pasta z wędzonego pstrąga

4.49 (152 ocen)

Szybka i pyszna pasta z wędzonego pstrąga. Możemy ją podawać nie tylko do kanapek. Nadaje sie równiez doskonale do faszerowania jajek . Polecam :)

Składniki:

  • Filet z wędzonego pstrąga 70g
    3 czubate łyżki drobno posiekanego szczypiorku
    1 czubata łyżeczka ketchupu
    2 łyżki dobrego majonezu
    pieprz świeżo mielony wg.uznania
    1 duże kurze jajo ugotowane na twardo
Wystaw ocenę:

4.49 (152 ocen)

Zobacz również:

Ryba Pasty

Pasta z wędzonego pstrąga - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Filet ryby przekładamy do miski i rozdrabniamy go widelcem jak najdrobniej.
    Dodajemy posiekane jajko,szczypiorek,ketchup i majonez.
    Całość doprawiamy świeżo zmielonym pieprzem,mieszamy i chowamy do lodówki zeby sie schłodziło.
    Gotowe podajemy z ulubionym pieczywem.
    Smacznego :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Pstrąg Ryby

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować