Pasta z wędzonego dorsza

0 (0 ocen)

  • 20 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Świetna pasta do kanapek. Do tego w łapę ogórek małosolny…i wystarczy ;)

  • 20 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 800 g wędzonego dorsza
    2 jajka
    1 mała cebula
    2 łyżki majonezu
    sól, pieprz

Pasta z wędzonego dorsza - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Pasta z wędzonego dorsza 1. Dorsza oddzielamy od ości.
    Jajka gotujemy na twardo. Obieramy.
    Cebule kroimy w większe kawałki.
    Wszystkie składniki mielimy na średnich oczkach.
    Łączymy z majonezem, do smaku doprawiając solą oraz pieprzem.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy