Pasta z wędzonego boczku

4.5 (173 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

  • 1 godz. 10 min

To przysmak męża i córki. Oboje uwielbiają mięsne potrawy.

  • 1 godz. 10 min

Składniki:

  • 70 dag surowego wędzonego boczku
    duża posiekana cebula
    8 jajek
    2 łyżki musztardy, np. sarepskiej
    sól
    pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (173 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z wędzonego boczku - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Boczek gotujemy do miękkości (ok. 50 minut). Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy.
  • 2. Jajka z boczkiem mielimy w maszynce do mięsa. Dodajemy cebulę i musztardę. Doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy. Podajemy z ciemnym
    pieczywem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PP_04-2011

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować