Pasta z twarożku z rzodkiewką i szczypiorkiem

0 (0 ocen)

  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Moja ulubiona pasta do świeżo upieczonego chleba, a poza tym szybka i łatwa.

  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - serek naturalny: 200 gramów
    - rzodkiewki: 5 sztuk
    - szczypiorek: 0.5 pęczka
    - sól,pieprz: 1 szczypta

Pasta z twarożku z rzodkiewką i szczypiorkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Pasta z twarożku z rzodkiewką i szczypiorkiem 1. Twarożek przekładamy do miseczki, rozgniatamy widelcem.
  • Pasta z twarożku z rzodkiewką i szczypiorkiem 2. Rzodkiewkę siekamy w drobną kostkę. Dodajemy do twarożku.
  • Pasta z twarożku z rzodkiewką i szczypiorkiem 3. Szczypiorek siekamy drobno i również dodajemy do szczypiorku. Doprawiamy wszystko solą i pieprze, mieszamy dokładnie.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy