Pasta z twarożku i jajka ze szczypiorkiem i szalotką

0 (0 ocen)

  • 30 min

Nasza lekka kolacja - pasta z jajek z twarogiem, jogurtem naturalnym, dużą ilością szczypiorku i przyjemnie wszystko zaostrzającej szalotki.

  • 30 min

Składniki:

  • 250 g. twarogu (chudego)
    2 jajka
    szczypiorek
    2 szalotki
    2 łyżki jogurtu naturalnego
    sól, pieprz do smaku

Pasta z twarożku i jajka ze szczypiorkiem i szalotką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotuję na twardo, jeszcze ciepłe siekam drobno i łączę z rozdrobnionym twarogiem. Dodaję jogurt i szczypiorek, a także bardzo drobno pokrojone szalotki. Doprawiam do smaku solą i pieprzem.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy