Pasta z twarogu i makreli

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 4 osób

Pasty kanapkowe z powodzeniem zastępują wędliny. Z twarogiem i makrelą jest smaczna i zdrowa:). W tej wersji jest bardzo sycąca, wystarczy niewielka ilość na pieczywie by nasycić się na długo.

  • 30 min
  • Dla 4 osób

Składniki:

  • 200g twarogu
    200g fileta wędzonego z makreli
    3 ogórki kiszone
    1 cebula
    2 łyżeczki musztardy
    sól, pieprz

Pasta z twarogu i makreli - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Z fileta usuwamy skórę, rwiemy na małe kawałki. Ogórki i cebulę kroimy na małe kawałki.
  • 2. Wszystkie składniki dokładnie ze sobą mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Podajemy z pieczywem.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy