Pasta z twarogu i czerwonych warzyw

4.98 (195 ocen)

  • 1 min
  • Łatwy

Taka pasta do idealny dodatek do pieczywa, to pomysł na lekkie, syte i smaczne śniadanie.

  • 1 min
  • Łatwy

Składniki:

  • 250g twarogu
    1 pomidor
    1 mała czerwona papryka
    1 mała czerwona cebula
    Kilka rzodkiewek
    Sól, pieprz
    Jogurt naturalny
Wystaw ocenę:

4.98 (195 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z twarogu i czerwonych warzyw - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ser rozetrzeć z jogurtem (3-4 łyżki), tak aby uzyskać w miarę gładką masę. Warzywa umyć i drobno pokroić i dodać do twarogu. Całość wymieszać tak, aby składniki się połączyły i doprawić do smaku solą oraz sporą ilością pieprzu.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować