Pasta z tuńczykiem i rzodkiewką

  • wyświetlono: 666 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Pyszna pasta z tuńczykiem i rzodkiewkami. Idealna do świeżego pieczywa, krakersów czy mac.

IMG_20160423_105933
  • 6 porcje
  • 30min
  • Łatwy

Składniki

150 g steku z tuńczyka w oleju lub kawałki tuńczyka
2 ogórki konserwowe
4 rzodkiewki
10 dag sera żółtego tartego
1 szalotka
Sól i pieprz do smaku
1 łyżeczka jogurtu naturalnego
1 łyżka majonezu

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta z tuńczykiem i rzodkiewką

  • 1. Stek z tuńczyka odcedzam . Dodaję do miski. Ogórki i szalotkę drobno siekam. Dodaję do miseczki. Rzodkiewki myję i drobno siekam dodaję do tuńczyka.

    Ser żółty trę na małych oczkach dodaję do pozostałych składników. Doprawiam solą i pieprzem, dodaję jogurt i majonez. Mieszam.

    Podaję z ulubionym pieczywem

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Komentarze

Podobne przepisy

Pasta z awokado i tuńczyka

Dodane przez: Gregorhspeed

Pasta z awokado i tuńczyka

Bardzo prosta w wykonaniu i smaczna...

pasta z jajek i rzodkiweki

Dodane przez: edyta337

Pasta z jajka i rzodkiewki

Pasta z jajek z dodatkiem rzodkiewki,...

Pasta z twarogu i tuńczyka

Dodane przez: AnetaJ

Pasta z twarogu i tuńczyka

Bardzo szybka do przygotowania,...

Pasta jajeczna z tuńczykiem

Dodane przez: joanna30

Pasta jajeczna z tuńczykiem

Idealna pasta do kanapek do szkoły...

image-0t925uo

Dodane przez: MojeŻyciePoTrzydziestce

Pasta z tuńczykiem i jajkiem

Smarowidła kanapkowe to zdrowsza...

image-03ycpxc

Dodane przez: natalia2004

pasta do kanapek z tuńczyka i jajek

Pyszna i szybka domowa pasta.

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE