Pasta z tuńczykiem i jajkiem

  • wyświetlono: 1107 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Smarowidła kanapkowe to zdrowsza i pożywniejsza alternatywa dla masła i naładowanych chemiczne wędlin.

naKońcuJęzyka
  • 20min

Składniki

1 porcja na dwa wale ryżowe

2 jajka
1 łyżka tuńczyka w sosie własnym
kawałek pora
zioła; lubczyk zioła prowansalskie sól morska
2 łyżki jogurtu naturalnego 2,5% tł.

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta z tuńczykiem i jajkiem

  • 1. Jajka gotujemy. wszystkie składniki rozdrabniamy na małe kawałki. Doprawiamy do smaku na koniec dodajemy jogurt.

Porady

Jeśli nie liczymy kalorii możemy dodać majonez...

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwilzdrowie_na_talerzudania_dla_urodypasta jajecznasmarowidła kanapkowe pastdipy dodatki do kanapek kanapki jajkatuńczyk pasty wegetariańskie śniadania kuchnia alergika bez glutenu

Komentarze

Podobne przepisy

Pasta z makreli i jajek

Dodane przez: Futka

Pasta z makreli i jajek

Propozycja na smaczną i bardzo...

Pasta z awokado, jajek, tuńczyka i suszonych pomidorów.

Dodane przez: edyta337

Pasta z awokado, tuńczyka, jajek i suszonych...

Zdrowa i szybka pasta z awokado,...

Pasta z szynki i jajek

Dodane przez: AnetaJ

Pasta z szynki i jajek

Bardzo szybka do przygotowania,...

Pasta kanapkowa z tuńczykiem

Dodane przez: Malgoska w kuchni

Pasta kanapkowa z tuńczykiem, jajkiem i kukurydzą

Smaczne, zdrowe ,podzielne. Każdy...

Pasta z jajek i awokado

Dodane przez: AnkaFiranka

Pasta z jajek i awokado

Pyszna pasta będzie smakowitym...

Pasta kanapkowa z makreli i jajek

Dodane przez: Cukiereczek

Pasta kanapkowa z makreli i jajek

Ryby są bardzo zdrowe i powinniśmy...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE