Pasta z tuńczyka z jajkiem i szczypiorkiem

  • wyświetlono: 2626 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Szybkie, zdrowe i smaczne śniadanko!

  • 20min

Składniki

1 puszka tuńczyka w oleju
2 jajka
pęczek szczypiorku
sól
pieprz
ocet winny

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta z tuńczyka z jajkiem i szczypiorkiem

  • 1. Jajka ugotować na twardo( ok 10 min.), obrać, pokroić w drobną kostkę lub rozgnieść widelcem. Wymieszać z odsączonym z zalewy tuńczykiem
    i posiekanym szczypiorkiem. Doprawić solą, pieprzem, kilkoma kroplami octu i gotowe!

Porady

Podawać ze świeżym pieczywem. Zamiast szczypiorku można także użyć cebulki.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

w_kilka_chwilpasta z tuńczyka z jajkiem i szczypiorkiem

Komentarze

Podobne przepisy

Pasta z makreli

Dodane przez: Marcelina

Pasta z makreli, jajek, ogórków i cebuli

Pasta może być podana z pieczywem...

1

Dodane przez: Cukiereczek

Pasta jajeczna z szynką i szczypiorkiem

To bardzo prosty przepis na pyszną...

Pasta z makreli i jajek

Dodane przez: laNika

Pasta z makreli i jajek

Kilka prostych składników i już...

Pasta z makreli i jajek

Dodane przez: Futka

Pasta z makreli i jajek

Propozycja na smaczną i bardzo...

Pasta z szynki i jajek

Dodane przez: AnetaJ

Pasta z szynki i jajek

Bardzo szybka do przygotowania,...

Pasta z jajek i awokado

Dodane przez: AnkaFiranka

Pasta z jajek i awokado

Pyszna pasta będzie smakowitym...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE