Pasta z tuńczyka i selera naciowego

4.49 (179 ocen)

Opublikowany w Magazynie
  • 20 min

Kiedy znudzą nam się wędliny i sery możemy zrobić sobie taką smaczną pastę do pieczywa.

  • 20 min

Składniki:

  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
    3 jajka
    2- 3 łodygi selera naciowego
    1 mała czerwona cebula
    1 łyżka posiekanego koperku
    2 łyżki majonezu
    sól
    świeżo mielony pieprz
Wystaw ocenę:

4.49 (179 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z tuńczyka i selera naciowego - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo,wystudzić,obrać ze skorupek i rozgnieść ( ja użyłam widelca). Tuńczyka odsączyć z zalewy,seler i cebulkę drobno posiekać. Połączyć z jajkami,dodać majonez,koperek,doprawić do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wszystko wymieszać i pasta gotowa.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Notka redakcyjna

KH_04-2016

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować