Pasta z tuńczyka

0 (0 ocen)

  • 20 min

Taka pasta jest idealna na bezmięsne, pyszne kanapki.

  • 20 min

Składniki:

  • puszka tuńczyka w sosie własnym
    1 cebula
    2-3 jajka
    pół puszki kukurydzy
    2 łyżki majonezu
    sól
    pieprz

Pasta z tuńczyka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Gotujemy jajka na twardo, kroimy w kostkę. Cebulę obieramy i również kroimy w kosteczkę.
  • 2. Tuńczyka otwieramy, odsączamy z zalewy, rozdrabniamy i wrzucamy do miseczki. Dodajemy cebulę, kukurydzę , jaja. Doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy z dwoma łyżkami majonezu.

Porady

Taka pasta najlepiej smakuje schłodzona

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy