Pasta z tofu i karpia wędzonego

  • wyświetlono: 95 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Niektórzy nie lubią twarogu, a pomyśleliśmy o paście do kanapek, dlatego idealnym substytutem będzie tofu. Przejmuje ono smaki dominujące i uzupełnia białko w naszej diecie. Cudowny smak i zapach wędzonego karpia idealnie komponuje się z pieczywem.

DSC_1166
  • 6 porcje
  • 10min
  • Łatwy

Składniki

250 g tofu
100 g wędzonego karpia
szczypiorek
4 łyżki oleju z pestek winogron
1 łyżeczka majonezu
sól, pieprz

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta z tofu i karpia wędzonego

  • Pasta z tofu i karpia wędzonego1. Z ryby usuwamy ości mielimy razem z tofu.
    Dolewamy olej, dodajemy majonez, posiekany szczypior, mieszamy i doprawiamy solą oraz pieprzem.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tofupasta do kanapekpasty do chlebapasta z rybąWędzony karp

Komentarze

Podobne przepisy

image-27fbddc

Dodane przez: Kasja1986

Kanapka z wędzoną rybą i awokado posypana...

Wyśmienita propozycja na kanapkę...

Pasta z ryby do chleba

Dodane przez: Beata12

Pasta z ryby do chleba

Ta pasta towarzyszy mi od lat zawsze...

Pasta z fasoli do chleba

Dodane przez: anemon

Pasta z fasoli do chleba

Bardzo smaczna, pikantnie doprawiona...

pasta z awokado i groszkiem

Dodane przez: Konto nieaktywne

Pasta do chleba z awokado i groszkiem

Szybkie, pyszne, proste!

Pasta z czerwonej fasoli

Dodane przez: Goszka

Pasta z czerwonej fasoli do chleba

Zamiast tradycyjnej szynki i sera...

2 w 1 pasta i sałatka z tuńczyka i surimi

Dodane przez: ania-gotuje

2 w 1 sałatka z tuńczyka i surimi oraz pasta...

Tą pyszną sałatkę jem bardzo często,...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE