Pasta z tofu i karpia wędzonego

0 (0 ocen)

  • 10 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Niektórzy nie lubią twarogu, a pomyśleliśmy o paście do kanapek, dlatego idealnym substytutem będzie tofu. Przejmuje ono smaki dominujące i uzupełnia białko w naszej diecie. Cudowny smak i zapach wędzonego karpia idealnie komponuje się z pieczywem.

  • 10 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 250 g tofu
    100 g wędzonego karpia
    szczypiorek
    4 łyżki oleju z pestek winogron
    1 łyżeczka majonezu
    sól, pieprz

Pasta z tofu i karpia wędzonego - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Pasta z tofu i karpia wędzonego 1. Z ryby usuwamy ości mielimy razem z tofu.
    Dolewamy olej, dodajemy majonez, posiekany szczypior, mieszamy i doprawiamy solą oraz pieprzem.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy

4.51 (172 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Pasta z halibuta wędzonego

4.51 (172 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Pasta z wędzonego halibuta

anka1988 Pasta z halibuta na kanapki.