Pasta z mozzarelli z sałatą masłową

0 (0 ocen)

Pyszna i niezbyt kaloryczna pasta, którą serdecznie polecam osobom na diecie, waga nie zostanie zrujnowana a zjemy coś pysznego.

Składniki:

  • 2/3 główki sałaty masłowej
    90 g sera mozzarella
    ½ pęczka koperku
    ½ małej czerwonej cebuli
    Sól, pieprz do smaku
    ½ łyżeczki cukru
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dodatki Pasty

Pasta z mozzarelli z sałatą masłową - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Sałatę i koperek opłukać i dobrze osuszyć. Sałatę przełożyć do blendera i zblendować na pulpę. Ser osuszyć z zalewy i zetrzeć na tarce o małych oczkach. Do miski przełożyć ser i sałatę. Koperek drobno posiekać, cebulę pokroić w małą kosteczkę. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dobrze wymieszać i odłożyć do lodówki na co najmniej 15 minut, smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Sałata Sery

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Niskokaloryczna

Podobne przepisy

To może cię zainteresować