Pasta z mięsa z rosołu

5 (200 ocen)

  • 30 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Jeśli zostanie Wam mięso z rosołu, możecie z niego zrobić pyszną pastę na kanapki.

  • 30 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 300 g. mięsa drobiowego z rosołu (ważyłam samo mięso, już obrane z kości)
    1 marchewka z rosołu
    1 pietruszka z rosołu
    1 cebula z rosołu
    kawałek selera z rosołu
    1 ząbek czosnku
    5 łyżek rosołu
    2 łyżki musztardy sarepskiej
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

5 (200 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasztet

Pasta z mięsa z rosołu - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Pasta z mięsa z rosołu 1. Czosnek obrać i zblendować. Dodać mięso i pokrojone warzywa.
    Ponownie zblendować. Dodać musztardę, rosół i przyprawy.
    Jeszcze raz zblendować, żeby powstała gładka pasta. Gotowe.

    Można przechowywać w lodówce, kilka dni.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować