Pasta z mięsa z rosołu

  • wyświetlono: 146 |
  • dodany do książki kucharskiej: 2 |
  • polecenia: 0

Jeśli zostanie Wam mięso z rosołu, możecie z niego zrobić pyszną pastę na kanapki.

IMG_20190613_095635
  • 6 porcje
  • 30min
  • Łatwy

Składniki

300 g. mięsa drobiowego z rosołu (ważyłam samo mięso, już obrane z kości)
1 marchewka z rosołu
1 pietruszka z rosołu
1 cebula z rosołu
kawałek selera z rosołu
1 ząbek czosnku
5 łyżek rosołu
2 łyżki musztardy sarepskiej
sól, pieprz

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta z mięsa z rosołu

  • Pasta z mięsa z rosołu1. Czosnek obrać i zblendować. Dodać mięso i pokrojone warzywa.
    Ponownie zblendować. Dodać musztardę, rosół i przyprawy.
    Jeszcze raz zblendować, żeby powstała gładka pasta. Gotowe.

    Można przechowywać w lodówce, kilka dni.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

pastaPasztet

Komentarze

Podobne przepisy

pasta z papryki ostrej do mięs i zup

Dodane przez: Beata12

pasta z papryki ostrej do mięs i zup

jesienią przed przymrozkami zebrałam...

Pasta z papryki.

Dodane przez: BABECZKA 35

Pasta z pieczonej papryki

Pastę z papryki przygotowałam z...

pasta z jejek

Dodane przez: anka1988

Pasta z jajek

Pyszna pasta nie tylko na piątkową...

Pasta śledziowa z jajkiem

Dodane przez: smak i uczucie

Pasta śledziowa z jajkiem

Szybka i smaczna pastę śledziowa...

Pasta z pieczonego kurczaka

Dodane przez: joanna30

Pasta z pieczonego kurczaka

Czasami zostaje nam kawałek pieczonego...

Pasta z awokado

Dodane przez: bedzedka

Pasta z awokado

Pasta z awokado doskonale smakuje...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE