Pasta z makreli z serem

0 (0 ocen)

  • 20 min

Doskonały pomysł na zdrowe i smaczne śniadanie. Kromki - u mnie swojego chleba, posmarowane pastą smakują wybornie.

  • 20 min

Składniki:

  • Składniki:
    20 dag białego sera
    1 wędzona makrela
    1 cebula
    2 jajka ugotowane na twardo
    Sól, pieprz do smaku
    1 łyżeczka musztardy
    1 kopiasta łyżka majonezu
    Pęczek szczypiorku
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z makreli z serem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wykonanie: makrelę obrać ze skóry i ości, rozgnieść widelcem. Cebulę pokroić w drobną kostkę, posolić. Jajka pokroić w drobną kostkę. Do miski przełożyć ser, dodać makrelę, cebulę i jajka. Doprawić pieprzem do smaku, dodać musztardę i majonez. Wymieszać na jednolitą masę. Posypać drobno posiekanym szczypiorkiem.

Porady

1.do pasty najlepiej świeżo zmielony pieprz czarny.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować