Pasta Z Makreli Z Jajkiem I Serkiem Twarogowym

0 (0 ocen)

Ta pasta jest szybka w przygotowaniu i bardzo wydajna i wyśmienicie smakuje ze świeżym pieczywem.

Składniki:

  • Składniki
    1/2 sporej makreli wędzonej
    2 jajka na twardo
    1/2 mała cebula
    3-4 łyżki kremowego serka twarogowego
    1 łyżka musztardy
    pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Ryba Pasty Pasta z makreli

Pasta z makreli z jajkiem i serkiem twarogowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Obieramy makrele i rwiemy/kroimy ją na małe kawałeczki.
  • 2. Do rozdrobnionej makreli dodajemy dwa starte na tarce jajka na twardo, druga polówkę cebuli startej na drobnych oczkach, 3-4 łyżki majonezu ( ja dałam serek twarogowy) oraz świeżo zmielony pieprz. Mieszamy dokładnie i odstawiamy na 1 h.
    Po tym czasie można już zajadać ta pyszna pastę, z bułką bądź świeżym chlebkiem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Makrela Ryby

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować