Pasta z makreli z czerwoną fasolką

0 (0 ocen)

  • 30 min

Pasta nie wymaga dużego wysiłku,a jest pyszna.Polecam smakoszom ryb wędzonych)

  • 30 min

Składniki:

  • makrela wędzona duża
    • Fasolka czerwona lub czarna z puszki
    • Natka pietruszki pęczek
    • Czosnek 2 ząbki
    • Pieprz czarny
    • Majonez kielecki 3-4 łyżki
    • śmietana 12% 1 łyżka
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z makreli z czerwoną fasolką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • image-29wiw2y 1. Makrelę dokładnie obrać z ości i pognieść widelcem.
    Fasolkę odcedzić i pognieść na miazgę,dodać do makreli.
    Dodać natkę posiekaną,majonez,śmietanę oraz przeciśnięty czosnek,pieprz,sól w razie potrzeby.
    Wszystko dokładnie wymieszać i dać do lodówki by smaki się przegryzły.


    Smacznego życzę!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować