Pasta z makreli w sosie pomidorowym

4.5 (177 ocen)

Szybka do przygotowania i pyszna pasta kanapkowa.

Składniki:

  • - 1 puszka filetów z makreli w sosie pomidorowym
    - 250 g półtłustego twarogu
    - 6 rzodkiewek
    - ostra mielona papryka
    - sól, pieprz.
Wystaw ocenę:

4.5 (177 ocen)

Pasta z makreli w sosie pomidorowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Makrelę wraz z sosem przekładamy do miseczki i rozdrabniamy. Mieszamy z twarogiem.
  • 2. Rzodkiewki myjemy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Łączymy z makrelą i twarogiem.
  • 3. Doprawiamy papryką, solą i pieprzem. Mieszamy. Wykładamy na pieczywo.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Makrela

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować