pasta z makreli w pomidorach

4.46 (156 ocen)

Świetna pożywna pasta na śniadanie.

Składniki:

  • - 1 puszka filetów z makreli w sosie pomidorowym
    - 20 dag półtłustego twarogu
    - 1 mała cebula
    - 1 średni ogórek kiszony
    - 5 rzodkiewek
    - 2 łyżki posiekanej natki pietruszki
    - ostra mielona papryka
    - sól, pieprz.
Wystaw ocenę:

4.46 (156 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasta z makreli

Pasta z makreli w pomidorach - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. 1. Makrelę przekładamy do miseczki i rozdrabniamy. Mieszamy z twarogiem.
    2. Cebulę obieramy i razem z ogórkiem bardzo drobno kroimy. Rzodkiewki myjemy i ścieramy na tarce o dużych oczkach.
    3. Cebulę, ogórka, rzodkiewki, natkę pietruszki dodajemy do makreli i twarogu. Doprawiamy papryką, solą i pieprzem. Mieszamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Cebula Rzodkiewka Twaróg Makrela

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować