Pasta z makreli na krakersach

4.99 (147 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

  • 15 min

Jest bardzo smaczna i ładnie wygląda na stole.

  • 15 min

Składniki:

  • ● wędzona makrela
    ● 15 dag żółtego sera
    ● 4 łyżki majonezu
    ● 4 łyżki keczupu
    ● 1-2 łyżki posiekanego koperku
    ● 20 krakersów
    ● pieprz
Wystaw ocenę:

4.99 (147 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z makreli na krakersach - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Pasta z makreli na krakersach 1. Z makreli zdejmujemy skórę
    i usuwamy ości. Mięso rozdrabniamy.
    Ser ścieramy na
    tarce o małych oczkach.
  • Pasta z makreli na krakersach 2. Połowę koperku odkładamy,
    a resztę wraz z żółtym
    serem wsypujemy do ryby.
    Dodajemy majonez i keczup.
    Mieszamy. Doprawiamy do
    smaku pieprzem.
  • 3. Porcje pasty nakładamy na
    krakersy. Posypujemy pozostałym
    koperkiem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Makrela

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PPWS_04-2011

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Wędzenie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować