PASTA Z MAKRELI I JAJEK

5 (176 ocen)

  • 15 min

Pyszna pasta do chlebka.Zdrowa i pożywna.

  • 15 min

Składniki:

  • 1 mała makrela
    3 jajka ugotowane na twardo
    pół małej cebuli
    2 łyżki jogurtu naturalnego
    szczypta curry
    szczypta kurkumy
    pół łyżeczki czosnku niedźwiedziego
    sól i pieprz
Wystaw ocenę:

5 (176 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z makreli i jajek - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Makrelę obieramy z ości i skóry i wkładamy do miseczki.Jajka obieramy ze skorupki i kroimy w kosteczkę-dodajemy do makreli.Cebulkę drobniutko kroimy i dodajemy do reszty.Przygotowujemy sos:jogurt łączymy z przyprawami i dodajemy do pasty.Dokładnie mieszamy
    Smacznego
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować