Pasta z makreli

5 (173 ocen)

  • 15 min

Pasta z makreli idealna do świeżego pieczywka :)

  • 15 min

Składniki:

  • 1 średniej wielkości wędzona makrela
    1 mała cebula
    2 jajka
    1 ogórek kiszony
    1 koperek
    sól
    pieprz
    kilka kropli soku z cytryny
    2 łyżki oliwy
Wystaw ocenę:

5 (173 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasta z makreli

Pasta z makreli - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Pasta z makreli 1. Jajka ugotować na twardo, pokroić w małą kostkę. Z makreli usunąć wszystkie ości rozdrobnić widelcem. Cebulę i ogórek kiszony pokroić w drobną kostkę. Koperek drobno posiekać. Wszystko razem połączyć, dodać oliwę, sok z cytryny, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Makrela wędzona

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Kolacja

Podobne przepisy

To może cię zainteresować