Pasta z kurczaka, kukurydzy i koperku

0 (0 ocen)

  • 15 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Inna wersja pasty z kurczaka, tym razem zdecydowanie łagodniejsza :) Moje dzieciaki uwielbiają.

  • 15 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • kawałki kurczaka z rosołu - najlepiej z delikatnej piersi
    pół puszki kukurydzy
    pęczek koperku
    łyżka majonezu
    sól do smaku
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z kurczaka, kukurydzy i koperku - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Pasta 1. Kurczaka rozdrobnić widelcem lub blenderem. Dodać pół puszki kukurydzy, pęczek posiekanego koperku i majonez. Wszystko wymieszać. Lekko dosolić do smaku.
    Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Koper Kukurydza

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Gotowanie Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować