REKLAMA

Pasta z jajek

wyświetlono: 6895 | dodany do książki kucharskiej: 6 | polecenia: 1

Pyszna pasta nie tylko na piątkową postną kanapkę.

opublikowany: 16.09.2017
Udostępnij Pinterest
  • dla 3 osób
  • 15 min

Składniki:

  • 6 jajek ugotowanych na twardo
    1 łyżeczka musztardy sarepskiej
    2 łyżki majonezu
    sól, pieprz, zioła prowansalskie do smaku
Ocena:

(średnia 5 z 142 głosów)

Sposób przygotowania:

  • 1. Ugotowane jajka zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Połączyć z musztardą i majonezem, doprawić do smaku wymieszać. Schłodzić w lodówce.
Dodaj do książki kucharskiej
Wyślij Udostępnij Podziel się Wyślij

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

Dodane przez: Magiel Kuchenny

Pasta z jajek i awokado

Jest to kolejna pasta, która za sprawą jajek kojarzy mi się z Wielkanocą :)

kategoria: jajko Pasty opublikowany: 10.04.2014 | wyświetlono: 26573 Książki kucharskie: 3 | Polecenia: 0
Dodane przez: capri capri

Pasta z tuńczyka i jajek

Pasta z tuńczyka i jajek jest błyskawiczna i przepyszna :)

kategoria: ogórki konserwowe majonez Pasty pasta z tuńczyka opublikowany: 11.11.2019 | wyświetlono: 314649 Książki kucharskie: 15 | Polecenia: 0

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE