Pasta z jajek

5 (143 ocen)

  • 15 min
  • Dla 3 osób

Pyszna pasta nie tylko na piątkową postną kanapkę.

  • 15 min
  • Dla 3 osób

Składniki:

  • 6 jajek ugotowanych na twardo
    1 łyżeczka musztardy sarepskiej
    2 łyżki majonezu
    sól, pieprz, zioła prowansalskie do smaku
Wystaw ocenę:

5 (143 ocen)

Zobacz również:

Jajko Pasty

Pasta z jajek - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ugotowane jajka zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Połączyć z musztardą i majonezem, doprawić do smaku wymieszać. Schłodzić w lodówce.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Wielkanoc Post Wielkanoc

Podobne przepisy

To może cię zainteresować