Pasta z jajka i natki pietruszki

  • wyświetlono: 2453 |
  • dodany do książki kucharskiej: 3 |
  • polecenia: 1

Smaczny i zdrowy dodatek do kanapek. Pasta jest niedroga i szybko się ją przygotowuje.

AnetaJ

Składniki

3-4 jajka
1 pęczek natki pietruszki
1 łyżka majonezu
1 łyżka śmietany
Sól, pieprz

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta z jajka i natki pietruszki

  • 1. Jajka ugotować na twardo. Ostudzić, obrać i drobno pokroić. Natkę pietruszki posiekać i dodać do jajek. Połączyć z majonezem i śmietaną, doprawić solą i pieprzem.

Porady

Do pasty można dodać szczypiorek.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwilzdrowie_na_talerzudania_dla_urodysezonowe_przysmakimama_mnie_nauczylapasta jajecznanatka pietruszkiPasta z jajka i natki pietruszki

Komentarze

Podobne przepisy

Pesto z rukoli i pietruszki

Dodane przez: beciiaaa

Pesto z rukoli i pietruszki

Pesto wyśmienicie smakuje z makaronem,...

Pesto z rzeżuchy i pietruszki

Dodane przez: beciiaaa

Pesto z rzeżuchy i pietruszki

Pesto wyśmienicie smakuje z makaronem,...

Pasta kanapkowa ze śledzia i jajka

Dodane przez: LenaGotuje

Pasta kanapkowa ze śledzia i jajka

Smaczna i szybka pasta na kanapkę.

Pasta z awokado

Dodane przez: joanna30

Pasta z awokado i orzechów

Pyszna, zdrowa, idealna z chrupiącą...

Pasta z jajek i awokado

Dodane przez: Magiel Kuchenny

Pasta z jajek i awokado

Jest to kolejna pasta, która za...

pasta ze szprotek

Dodane przez: CattiBrie

Pasta do chleba ze szprotek i jajka

Ostatnio Córka ciągle ma ochotę...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE