Pasta z jajek i kejzy

0 (0 ocen)

  • 30 min

Ciekawa w smaku pasta z jajek nie tylko na Święta :)

  • 30 min

Składniki:

  • 3 jajka ugotowane na twardo,3 szalotki,150gr domowej kejzy(twardej),3 łyżki serka naturalnego typu almette,3 lyzeczki musztardy,3 lyzeczki octu winnego,pol lyzeczki zmielonego kminku,3 lyzeczki pokrojonej pietruszki,sol,pieprz do smaku

Pasta z jajek i kejzy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka i cebule pokroic w kostkę,ser zetrzec na tarce o średnich oczkach,wszystko razem wymieszac i doprawić .
    Smacznego :)

Porady

Ja podałąm ją na małych kromeczkach pumperniklu,udekorowałam rzodkiewka .

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy