Pasta z jajek

  • wyświetlono: 496 |
  • dodany do książki kucharskiej: 2 |
  • polecenia: 0

Ta pasta urozmaici każdą kanapkę.

  • 15min

Składniki

Składniki:

5 jajek
2 łyżki śmietany
1 łyżeczka musztardy
do smaku: zielona cebulka, rzodkiewka, sól, pieprz

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta z jajek

  • 1.

    Przygotowanie:

    Jajka ugotować, zetrzeć na grubym tarle, dołożyć śmietany, musztardy, soli, pieprzu oraz startą rzodkiewkę i pokrojoną zieloną cebulkę i wymieszać. Smacznego!

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

w_kilka_chwilpasta do chlebapasta z jajek

Komentarze

Podobne przepisy

image-08c3pf0

Dodane przez: Alex M

Pasta jaglana z jajkiem

Smaczna i sycąca pasta do kanapek....

Pasta kanapkowa z jajkiem

Dodane przez: afrodyta

Pasta kanapkowa z jajkiem.

Smaczna pasta na kanapki. Tym razem...

Pasta z jajek.

Dodane przez: BABECZKA 35

Pasta z jajek.

Na śniadanie lub kolacje,podana...

pasta z jajka rzodkiewki i szczypiorku

Dodane przez: Bożena Z.

Pasta z jajkiem rzodkiewką i szczypiorkiem.

SZYBKA pasta z jajek rzodkiewki...

Pasta z kiełbasy i jajek

Dodane przez: ewaeu

Pasta z kiełbasy i jajek

Jeśli znudziły się komuś kanapki...

Pasta z jajek i tuńczyka

Dodane przez: Magiel Kuchenny

Pasta z jajek i tuńczyka

Pasta, którą można przygotować...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE