Pasta z buraczków i rzodkiewki

0 (0 ocen)

  • 10 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Pyszna pasta z buraczków i rzodkiewki, którą można podać do pieczywa czy też do wszelkiego rodzaju placków warzywnych.

  • 10 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 3 łyżki tartych buraczków ze słoiczka
    2-3 rzodkiewki
    łyżka majonezu
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dodatki Pasty

Pasta z buraczków i rzodkiewki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rzodkiewki umyć i zetrzeć na tarce o dużych oczkach, dodać buraczki i majonez, wymieszać.
    Podawać do pieczywa lub placków np. ziemniaczanych
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować