Pasta z boczku

4.5 (184 ocen)

Opublikowany w Magazynie
  • Dla 10 osób
  • Łatwy

Tą paste robiła moja babcia

  • Dla 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - boczek parzony: 0.7 kilograma
    - cebula: 1 sztuka
    - ogórek kiszony: 3 sztuki
    - jajko na twardo: 3 sztuki
    - musztarda: 2 łyżki
    - majonez: 3 łyżki
    - pieprz: 1 szczypta
Wystaw ocenę:

4.5 (184 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z boczku - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Boczek ugotujemy w osolonej wodzie około 45 minut do 1 godziny. Następnie gotujemy jajka na twardo. Czekamy aż ostygnie. Następnie mielimy boczek w maszynce, później jajka, cebule i ogórki. Wszystko dokładnie mieszamy, dodajemy musztadrę, majonez i znowu mieszamy. Doprawiamy pieprzem, mieszamy. Smacznego:)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Boczek

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Piknik Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować