Pasta z białą kaszą gryczaną ,jajkiem i ogórkiem kiszonym

0 (0 ocen)

  • 20 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

wiem co jem to moje motto, smaczna pasta z kaszą gryczaną oprócz walorów smakowych dostarczy naszemu organizmowi mnóstwo witamin i składników mineralnych

  • 20 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • kasza gryczana 100 gram
    jajka 3 sztuki
    ogórek kiszony 3 sztuki
    majonez 1 łyżka
    sól do smaku
    pieprz biały Prymat do smaku
    cebula biała 1 sztuka
    oliwa 1 łyżka
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z białą kaszą gryczaną ,jajkiem i ogórkiem kiszonym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kaszę ugotować w osolonej wodzie zgodnie z przepisem na opakowaniu.
    Po ugotowaniu schłodzić .

    2.Jajka ugotować na twardo.Zimne pokroić w kostkę.

    3.Ogórka pokroić w kostkę .

    4.Cebulkę obrać i pokroić w kosteczkę ,następnie podsmażyć na patelni na oliwie, lekko posolić i oprószyć pieprzem.

    5.Wszystkie składniki przełożyć do dużej miski, dodać majonez ,doprawić .

    6. Schłodzić
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kasza gryczana

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować