Pasta twarogowo-jajeczna

  • wyświetlono: 1598 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Dla miłośników past,idealna do świeżych bułeczek.

  • 15min

Składniki

250 g białego sera
4 jajka
peczek szczypiorku
mała czerwona cebulka
4 łyżki śmietany
3 łyżki amjonezu kieleckiego
sól i pieprz

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta twarogowo-jajeczna

  • 1. Jajka gotujemy na twardo i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Ser ugniatmy widelcem ze śmietana i majonezem. Szczypiorek kroimy na drobno wraz z cebula. Całośc mieszamy i przyprawiamy solą i pieprzem.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

sertania_kuchniaw_kilka_chwilzdrowie_na_talerzudania_dla_urodysezonowe_przysmakimama_mnie_nauczylaprzystawkaJajkacebulamajoneztwarógpastaszczypiorekśniadanieśmietanakolacjabiały serdietetycznasamo zdrowiesól i pieprzkieleckido bułeczek

Komentarze

Podobne przepisy

pasta twarogowa

Dodane przez: Jolanta KG

Pasta twarogowa

Twarożek idealny do chleba na kanapki....

Pasta jajeczna

Dodane przez: TruskawkowaPoziomka

Pasta jajeczna

Pasta jajeczna pełna warzyw, sera...

Pasta jajeczna

Dodane przez: ewaeu

Pasta jajeczna

Doskonała pasta śniadaniowa.

Pikantna pasta twarogowa

Dodane przez: Futka

Pikantna pasta twarogowa

Propozycja na wyrazistą, pikantną...

Pasta jajeczna

Dodane przez: KorneliaRaubo

Tradycyjna pasta jajeczna

Ile rodzin, tyle przepisów na pastę...

Pasta twarogowa

Dodane przez: Gosia123

Pasta twarogowa

Pastę przyrządzam na śniadanko....

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE