Pasta twarogowa z dodatkami

0 (0 ocen)

  • 15 min

Domowy wiejski serek plus mix warzyw, smaczne, zdrowe połączenie, Do tego świeży chlebek i dla mnie śniadanie idealne,

  • 15 min

Składniki:

  • - 400g białego sera
    - 1 łyżka masła
    - pół świeżego ogórka
    - połowa czerwonej papryki
    - pół cebuli
    - pół pęczka rzodkiewek
    - pęczek szczypiorku
    - sól
    - pieprz

Pasta twarogowa z dodatkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ser rozgnieść widelcem, dodać masło. Wymieszać na jednolitą masę.
  • 2. Warzywa i szczypiorek pokroić w drobną kostkę, dodać do serka.
  • 3. Doprawić solą i pieprzem. Podawać ze świeżym pieczywem.

Porady

Tak naprawdę możemy dodać dowolne, ulubione warzywa.

Komentarze

Podobne przepisy