Pasta twarogowa do chleba

0 (0 ocen)

  • 10 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Nie musimy mieć dużo składników żeby zrobić pastę z twarogu. Trochę twarogu, szczypiorku, rzodkiewek i mały bardzo pyszną pastę.

  • 10 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • 2 łyżki z czubkiem sera twarogowego
    2 łyżki pokrojonego szczypiorku
    2 rzodkiewki
    1/4 łyżeczki soli
    1/4 łyżeczki pieprzu

Pasta twarogowa do chleba - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Szczypiorek myjemy pod bieżącą wodą i osuszamy na papierowym ręczniku. Rzodkiewki bez liści myjemy i odsączamy z wody. Szczypiorek kroimy na drobno. Rzodkiewki kroimy w drobną kosteczkę.
    Do miseczki przekładamy serek twarogowy, dodajemy pokrojony szczypiorek i rzodkiewki, oprószamy solą i pieprzem, mieszamy.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy