" Pasta tuńczykowa z koperkiem "

5 (147 ocen)

  • 10 min

Pyszna pasta tuńczykowa do świeżego pieczywa!

  • 10 min

Składniki:


  • - tuńczyk w sosie własnym - 150g
    - papryka czerwona - 1 szt.
    - koperek - pęczek
    - majonez - 2 łyżki
    - jogurt naturalny - 2 łyżki
    - przyprawy
Wystaw ocenę:

5 (147 ocen)

Zobacz również:

Pasty

" pasta tuńczykowa z koperkiem " - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Tuńczyka odsączamy, siekamy.

    Paprykę kroimy w kosteczkę.

    Koperek siekamy.

    Majonez mieszamy z jogurtem.

    Wszystko razem mieszamy i doprawiamy do smaku
    ( solą i pieprzem ).

    Zajadamy z ulubionym pieczywem!

    Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Koper Papryka Tuńczyk

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować