pasta śniadaniowa z tuńczyka

4.5 (178 ocen)

  • 15 min

Pasty są doskonałym zamiennikiem wędliny. Mój mąż i córeczka uwielbiają kanapki z pastą rybną.

  • 15 min

Składniki:

  • 1 puszka tuńczyka w oleju
    4 jajka
    1 łyżka majonezu
    1 łyżeczka chrzanu
    kawałek żółtego sera
    koperek
    pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (178 ocen)

Pasta śniadaniowa z tuńczyka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo i obrać. Tuńczyka odsączyć. Chrzan wymieszać z majonezem, dodać jajka i tuńczyka. Zmiksować blenderem na pastę. Dodać pokrojony koperek i drobno starty ser. Przyprawić pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować