PASTA ŚLEDZIOWA

0 (0 ocen)

  • 40 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

PASTA KTÓRA JEST PRZEPYSZNA MOŻNA JĄ ZAPAKOWAĆ DO PUDEŁKA I ZJEŚĆ Z PIECZYWEM W PRACY BARDZO PROSTA W PRZYGOTOWANIU POLECAM

  • 40 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • -3-4 JAJKA
    -2 OGÓRKI KONSERWOWE
    -SZCZYPIOREK
    -2 ŁYŻKI MAJONEZU
    -2 PŁATY ŚLEDZI KWAŚNYCH
    -PRZYPRAWY TROSZKĘ SOLI ,PIEPRZU ,MAJERANKU

Pasta śledziowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. -JAJKA UGOTOWAĆ NA TWARDO POKROIĆ W KOSTECZKĘ
    -OGÓRKI I ŚLEDZIE RÓWNIEŻ POKROIĆ
    -SZCZYPIOREK POSIEKAĆ
    -DODAĆ MAJONEZ I PRZYPRAWY WSZYSTKO WYMIESZAĆ I WŁOŻYĆ DO LODÓWKI

Porady

SAŁATKĘ CHŁODZIMY ABY SMAKI SIĘ PRZEGRYZŁY JEST PYSZNA Z PIECZYWEM

Komentarze

Podobne przepisy