Pasta serowo – jajeczna

5 (161 ocen)

  • 20 min

Pyszna i łatwa

  • 20 min

Składniki:

  • 5 jajek
    20 dag sera żółtego
    2 łyżki śmietany
    3 łyżki majonezu
    szczypiorek
    Sól, pieprz
Wystaw ocenę:

5 (161 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta serowo – jajeczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo. Ugotowane zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Ser żółty zetrzeć na drobnych oczkach. Szczypiorek pokroić drobno. Wszystkie składniki połączyć razem, doprawić.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować