PASTA SEROWO –JAJECZNA

5 (166 ocen)

pasta idealna na sniadanie lub kolacje

Składniki:

  • SKŁADNIKI:
    3 jajka ugotowane na twardo
    20 dag sera żółtego
    1 łyżka majonezu
    Sól
    Pieprz
Wystaw ocenę:

5 (166 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta serowo –jajeczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. WYKONANIE :
    Jajka ugotowane na twardo obieramy i ścieramy na tarce tak samo ser żółty, dodajemy majonez i dokładnie mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem . podajemy z ulubionym pieczywem .
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować