pasta serowo - jajeczna

5 (189 ocen)

  • 15 min

Nasza ulubiona pasta do pieczywa :)

  • 15 min

Składniki:

  • 3 jaja ugotowane na twardo
    100 gramów pikantnego sera żółtego
    pęczek szczypiorku
    sól (mało lub wcale)
    pieprz
Wystaw ocenę:

5 (189 ocen)

Zobacz również:

Majonez Pasty Ser

Pasta serowo - jajeczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jaja i szczypior posiekać.
    Ser żółty zetrzeć na dużych oczkach.
    Wszystko połączyć, doprawić i wymieszać z majonezem.

Porady

Smak pasty zaostrzy dodanie zmiażdżonego ząbka czosnku.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Ser żółty Szczypiorek Jajka

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować