Pasta rybna z serem sałatkowym

0 (0 ocen)

  • 15 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Zapraszam na pyszną pastę rybną z wędzonej makreli z serem sałatkowym oraz jajkami ugotowanymi na twardo. Idealna na śniadanie z bułeczką. Polecam

  • 15 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 120 g makreli wędzonej
    100 g sera sałatkowego
    2 jajka ugotowane na twardo
    1 łyżka majonezu
    1/4 łyżeczki soli, pieprzu i kurkumy

Pasta rybna z serem sałatkowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Oddzielamy mięso makreli od ości i skóry, przekładamy do miseczki i rozgniatamy widelcem. Do ryby dokładamy pokruszony ser oraz obrane i pokrojone drobno jajka, mieszamy. Następnie dodajemy majonez oraz przyprawy, mieszamy razem lub blendujemy. Smacznego

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy