Pasta rybna na bogato z oliwkami i cebulką srebrzystą

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Przepis dnia
  • 45 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Teraz takie proste, smaczne przepisy do przygotowanie z tego co mamy w domu są bezcenne. Pastą można posmarować krakersy czy placki tortilli i zrobić błyskawiczną przekąskę na zbliżającego się sylwestra czy karnawał, zapraszam:)

  • 45 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 puszka śledzia w pomidorach
    100 g ugotowanego ryżu
    2 łyżki zielonych oliwek
    2 łyżki srebrzystej cebulki
    1 ogórek kiszony
    1 łyżka ketchupu
    1 łyżka koncentratu pomidorowego
    2 łyżki słodkiego sosu chili
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Ryba Przystawki Dodatki Pasty

Pasta rybna na bogato z oliwkami i cebulką srebrzystą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rybę wyjąć z puszki do miski i rozdrobnić widelcem. Dodać ryż. Oliwki drobniutko posiekać.
  • 2. Cebulki przekroić na ćwiartki ( w przypadku braku cebulki warto posiekać pora w drobną kostkę i dodać do pasty).
  • 3. Ogórka przekroić wzdłuż na pół, wydrążyć z pestek. Drobno posiekać i wrzucić do miski. Dodać ketchup, koncentrat i sos. Wymieszać dokładnie. Skosztować, w razie konieczności doprawić solą i pieprzem. Odstawić do lodówki na co najmniej godzinę. Smacznego.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Oliwki Ryby Cebula

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Impreza Na zimno Kolacja

Podobne przepisy

To może cię zainteresować