Pasta rybna do pieczywa

0 (0 ocen)

Pyszna pasta do pieczywa z makreli .

Składniki:

  • jajka -3 szt
    makrela wędzona -1 szt
    masło miękkie - 3 łyżki
    ogórki korniszony -3 szt
    sól i pieprz

Pasta rybna do pieczywa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Pasta rybna do pieczywa 1. Z ryby usunąć ości, rozdrobnić na kawałki.
  • Pasta rybna do pieczywa 2. Jajka włożyć do rondla,wlać wodę,gotować 10 minut na twardo. Następnie obrać jajka ze skorupek i bardzo drobno pokroić.
  • Pasta rybna do pieczywa 3. Ogórki zetrzeć na tarce o drobnych otworach.
  • Pasta rybna do pieczywa 4. Jajka,rybę,ogórki i masło wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wierzch pasty posypać koperkiem.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy