Pasta rybna

  • wyświetlono: 198 |
  • dodany do książki kucharskiej: 2 |
  • polecenia: 0

z makrelą można robić cuda, nie tylko w wersji na kanapkach, ale i na krakersach lub nafaszerować nią jajko.

Kasia1989
  • 10min

Składniki

Składniki:
1. 1 makrela wędzona
2. 1 czerwona cebula
3. 3 małe ogórki konserwowe
4. Pół łyżeczki pieprzu ziołowego
5. 2 szczypty soli
6. 2 łyżki majonezu
7. Zielenina do przystrojenia

Polecane:


Sposób przygotowania przepisu:

Pasta rybna

  • 1. Makrele obieramy i uważnie oddzielamy od ości, cebulę i ogórka kroimy w malutką kosteczkę. Wszystkie składniki dokładnie ze sobą mieszamy, dodając majonez i doprawiając solą i pieprzem. Można podawać na chlebie jak i na krakersach. Przystrajamy zielenina.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniazdrowie_na_talerzu
 

Komentarze

Podobne przepisy

pasta rybna z musztardą

Dodane przez: Beata12

pasta rybna z musztardą

doskonała pasta do kanapek

pasta rybna

Dodane przez: piwczaka

Pasta rybna

Idealna na piątkowe śniadanie ,...

Najłatwiejsza domowa pasta rybna

Dodane przez: tasty-and-fit

Najłatwiejsza domowa pasta rybna

Wystarczą dwa składniki i pasta...

Pasta rybna

Dodane przez: ter2

Pasta rybna

Prosta, szybka i tania w przygotowaniu....

Pasta rybna z puszki

Dodane przez: Gosia123

Pasta rybna z puszki

Rybki z puszki też mogą być pyszne...

Pasta rybna z koperkiem

Dodane przez: Elzbieta Majkowska

Pasta rybna z koperkiem

Przepis na pastę rybną z koperkiem.