PASTA NA BAZIE PARÓWKI, SERKA TOPIONEGO I JAJEK

5 (1 ocen)

Pierwszy raz, gdy usłyszałam o paście na chleb, w której wymieszane zostały parówki z serkiem topionym – pomyślałam, że to nie może przecież się udać! Jakie było moje zdziwienie, że jestem w błędzie. Pasta okazała się idealna w smaku!

Składniki:

  • 4 parówki, z jak największą ilością mięsa (nie gotuję ich)
    2 jajka ugotowane na twardo
    1 kostka serka topionego (w tym przypadku był to serek topiony z dodatkiem łososia)
    ok. 3 -4 łyżeczki musztardy chrzanowej lub innej ostrej
    pół pęczka szczypiorku
Wystaw ocenę:

5 (1 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta na bazie parówki, serka topionego i jajek - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Parówki i ugotowane na twardo jajka trę na tarce o dużych oczkach.
    Dodaję serek topiony, dokładnie całość mieszam.
    Dodaję musztardę, ponownie mieszam.
    Na samym końcu daję szczypiorek i ewentualnie dodaję musztardę, jeśli jest taka potrzeba.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować