Pasta makrelowa z serem

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
  • Dla 5 osób
  • Łatwy

Moja ulubiona paska kanapkowa z wędzoną rybą, białym serem i świeżym szczypiorkiem

  • Dla 5 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - makrela wędzona: 300 gramów
    - biały ser: 200 gramów
    - szczypiorek: 1 pęczek
    - sól: 1 szczypta
    - pieprz czarny grubo mielony: 3 szczypty

Pasta makrelowa z serem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Z makreli zdejmujemy skórę i usuwamy wszystkie ości. Mięso rozdrabniamy widelcem, dodajemy biały ser, również rozdrobniony widelcem. Mieszamy z drobniutko posiekanym szczypiorkiem i doprawiamy do smaku odrobina soli i grubo mielonym czarnym pieprzem.
  • 2. Podajemy ze świeżym pieczywem.

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PPWS_05-2014

Komentarze

Podobne przepisy