Pasta kanapowa z makreli

5 (149 ocen)

  • 30 min
  • Dla 5 osób
  • Łatwy

To pyszny dodatek do świeżej bułeczki lub chleba na zakwasie.

  • 30 min
  • Dla 5 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 2 puszki makreli w pomidorach
    4 jajka
    1 czerwona cebula
    2 ogórki kiszone
    2 łyżki majonezu
    Sól i pieprz
Wystaw ocenę:

5 (149 ocen)

Zobacz również:

Dodatki Pasty

Pasta kanapowa z makreli - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy na twardo.
    Cebulę drobno siekamy.
    Ogórki kroimy w kostkę.
    Makrelę blendujemy razem z sosem.
    Mieszamy wszystkie składniki, dodajemy majonez, sól i pieprz. Doprawiamy.
    Podajemy z ulubionymi dodatkami.
    Smacznego
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Makrela

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować