Pasta kanapkowa z makreli, jajka i pora

1.5 (2 ocen)

  • 20 min
  • Dla 5 osób
  • Łatwy

Pasta kanapkowa z makreli, jajka i pora idealna na śniadanie lub kolację ;)

  • 20 min
  • Dla 5 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 wędzona makrela,
    3 jajka,
    kawałek pora około 10 cm,
    sól i pieprz do smaku,
    1 łyżeczka płaska pieprzu ziołowego,
    3 łyżki majonezu.
Wystaw ocenę:

1.5 (2 ocen)

Zobacz również:

Pieczywo Ryba Jajko Kanapki Pasty

Pasta kanapkowa z makreli, jajka i pora - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Z makreli pozbywamy się skóry i ości.

    Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę.

    Por kroimy w drobną kosteczkę.

    Wszystkie składniki mieszamy ze sobą widelcem.

    Doprawiamy do smaku.

    Przechowujemy w lodówce.

    Smacznego ;)

Porady

Jeżeli lubimy ostre pasty możemy dodać ostrą paprykę lub chilli.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka Makrela Por Ryby

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Gotowanie Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować